Kako početi ?


Online kladjenje
         Prvo što morate znati je da online klađenje nije uopšte komplikovano nego čak krajnje jednostavno. Koristeći kladioničarske sajtove, kojih će te postati član, vrlo lagano je odigrati zamišljene parove i uplatiti željenu količinu novca na vašeg favorita u klađenju uživo. Kako bi započeli morate otvoriti svoj račun na nekoj od kladioničarskih stranici , ili na više njih , izvršiti uplatu novca na vaš račun i početi sa igranjem. Otvaranje računa je jako jednostavno traje veoma kratko i zahtijeva samo neke osnovne informacije alii o tome će biti govora kasnije u detalje. Veliki broj tih sajtova ima višestruke opcije za uplatu tako da je jednostavno i sigurno izvršiti svoje uplate, a naravno i isplate, bez problema u transakcijama. Kada se prijavite i dodate nešto novca na račun tada zabava počinje, odmah možete početi igrati na raznorazne opklade kao i klađenje uživo na mnoge sportske događaje. Sve opklade možete izvršavati iz udobnosti svoje kuće ili stana, ili  u pokretu putem vaših tableta i smartphone-a, tako da neće nedostajati zabave i uplata na sve i svašta.

Bonusi i Nagrade 

Bet 365 Bonus
        Naravno da danas postoji veliki broj kladionica koje nude svoje usluge na internetu. Veoma je bitno probrati najbolje i najsigurnije od njih. Sve te kladionice će pokušati da vas privuku svojim ponudama kao novog korisnika. Te ponude su određeni bonusi , vaucheri , besplatne opklade itd. Vi na ovom sajtu možete naći sve glavne kladionice, provjerene i testirane, kao i moj prijedlog na kojoj od njih započeti. Najbitnije stvari za vas kao početnika su vrsta bonusa koji kladionica nudi kao i njena sportska ponuda. Ja vam preporučujem prvenstveno bet365 i bet-at-home kao najbolje kladionice za početi , a i naravno zato što dobijate vi kao početnik, a i ja kao onaj koji vas je preporučio, dodatni bonus ukoliko se logujete preko reklama i linkova na ovome sajtu. Ako želite bet365 posaljite mi mail i ja ću vam poslati refferal na mail preko kojega se vi logujete i onda dobijamo po 25 Eura na nasim računima plus vaših 100% na prvu uplatu na račun. Za Bet-at-home idite preko linkova ili reklama ali kod njih je bonus 50% na početnu uplatu.


Širina ponude i Veće Kvote 

        Još jedna prednost online klađenja je širina ponude koju možete odigrati. Ako ste mislili da kod nas ima nekih dobrih ponuda u lokalnim kladionicama čeka vas iznenađenje. Američki fudbal, atletika, baseball, košarka, boks, ufc, kriket, biciklizam, pikado, mali futbal, golf, trke pasa, hokej, loto, motori, auta , formula, ragbi, snooker, tenis, odbojka , zimski sportovi na ponudi uz lige iz svih krajeva svijeta, prijenose uživo i još mnogo toga. Naravno i ono što je najbitnije i najzanimljivije kladjenje uživo na utakmice koje su več počele. Na širinu ponude dolazi naravno i visina koeficijenata ili kvota na određene mečeve. Svaki kladioničar zna da su kvote veoma bitne prilikom dobitaka i naravno kvote na online kladionicama su uvijek malo povoljnije nego u lokalnim kladionicama. Bolja kvota znači više novca za vas u svakom slučaju. Naravno tu su i prijevremene isplate na već odigrane listiće. Kasnije naravno možeteotvoriti više računa u različitim kladionicama i onda uvijek igrati na najbolju kvotu na dati meč.

Najbolje kvote i najbolja ponuda

Pitanja?

        Razumljivo je ako i dalje se dvoumite oko vašeg prvog online iskustva, vjerujte svi su skeptični kada treba povjeriti pare tamo nekoj online kladionici. Međutim sve vas to prođe čim napravite račun i odigrate prvih par listića , a onda naravno i podignete dobitak.Vjerujte na kraju će vam biti drago što ste probali a i uživaćete više nego u svojoj lokalnoj kladionici. A naravno tu su i bonusi kao motivacija tako da sve to i ne izgleda toliko loše. Uglavnom moj je savjet ne uplaćivati ništa ispod 20 Eura , a oni koji imaju mogu i 50 Eura , striktno radi bonusa jer dobijate 100% na prvu uplatu na vaš račun. Da još jednom ponovimo šta sve nudi online klađenje a vi nastavite čitati i napravite svoj račun.

Online kladionice iz čitavog svijeta vama na izbor

Online kladionice nude mnogo više opcija za klađenje

Online kladionice imaju bolju ponudu nego lokalne

Online konkurencija u klađenju je velika pa je ponuda bolja
 
Online klađenje je veoma lagano i zanimljivo

Online kladionice nude bonuse i promocije za nove korisnike

Online Isplate i Uplate su jako jednostavne i sigurne