Poker Stars


Poker Online
    Poker Stars , vjerovatno jedna od najpoznatijih , ako ne i najpoznatija online igraona za poker na svijetu. U njoj će te naći više igara i turnira nego i na jednom drugom sajtu. Veoma pouzdana stranica sa 24/7 podrškom, sigurnim depozitima, brzim isplatama i gaming software-om koji je dobio mnoge nagrade. Za početak možete igrati i besplatno kada skinete software tako da se možete šteliti prije nego se upustite u igranje sa pravim novcem. Vjerovatno najbolja opcija za igranje i učenje pokera kako za početnike tako i za iskusnije igrače.

Poker Stars
Poker Stars
     
         Poker Stars je u 2012 imao oko 50 miliona registrovanih igrača tako da je i bio najveća online igraona u svijetu. Nudi vam software-ski download za windows i za mac, kao i za mobilne aparate kao aplikacija. Ponuda igara je zaista ogromna Texas hold 'em, Omaha, Omaha Hi/Lo (8 or Better), Courchevel, Stud, Stud Hi/Lo (8 or Better), Razz, Five-card draw, 2-7 Triple Draw & 2-7 Single Draw, Badugi, HORSE, HOSE, Mixed Hold'em, Mixed Omaha Hi/Lo, Triple Stud i 8-Game Mix.

        Ogroman broj Online turnira, ogroman broj igrača kako običnih tako i poznatih iz čitavog svijeta su doveli do sve veće popularnosti Poker Starsa. Poker Stars je sponzor razlićitih live turnira širom svijeta kao što su European Poker Tour (EPT), Asia Pacific Poker Tour (APPT), Latin American Poker Tour (LAPT), UK and Ireland Poker Tour (UKIPT), Estrellas Poker Tour (ESPT), Eureka Poker Tour, Italian Poker Tour (IPT), Czech-Slovak Poker Tour (CSPT), Australia & New Zealand Poker Tour (ANZPT), France Poker Series (FPS), Belgian Poker Series (BPS), Russian Poker Series (RPS) i Brazilian Series of Poker (BSOP). Također imaju i PokerStars.tv što je doprinjelo popularizaciji Poker Starsa. Neki od popularnih igrača su Rafael Nadal, Boris Becker, Buffon , Ronaldo i mnogi drugi.

Poker Stars Pro igrači
      
         PokerStars ima najbolje Internet poker događaje. Svake godine vode dva najveća online turnira na svijetu World Championship of Online Poker (WCOOP) i Spring Championship of Online Poker (SCOOP). Također u ponudi imate sedmične turnire kao i dnevne tako da imate uvijek igre na raspolaganju koje počinju gotovo svake sekunde. Sigurno jedno od najboljih mjesta za online igranje pokera. A i samo na poker starsu možete igrati protiv pro igrača kao što su
poker legende kao Daniel Negreanu i Barry Greenstein, plus WSOP* Champions Chris Moneymaker, Pius Heinz i Joe Cada.

Poker Stars sowtware
      
        Software koji skinete na njihovoj stranici je software koji je dobio mnogobrojne nagrade i kao što smo već spominjali dostupan je skoro na svim platformama, počevši od Windows/PC i Mac/Apple, kao i aplikacija za mobitele. Kada napravite račun , prije nego što uplatite i počnete igrati sa pravim novcem možete se šteliti sa novcem za igru. Nakon toga možete početi igrati za pravi novac. Broj igara je ogroman tako da će svako naći nešto za sebe i ako vam se posreći i zgrnuti nešto novca za sebe. Što se tiče sigurnosti, uplata i isplata, neće te imati nikakvih problema, sve je licencirano i regulisano tako da je vaš novac i podatci sigurni. Uglavnom ko god voli poker neka skine ovaj software i ako ništa zabavite se igrajući u play a i u pravi novac. Sretno.