Bet 365

        Ako čitate i dalje pretpostavljam da ste se odlučili da otvorite račun u nekoj online kladionici. Pojedinačno ću obraditi načine i razloge pristupanja bet365 i bet-at-home kladionicama. Prvo i osnovno , kao što vidite ispod na prve dvije slike , refferal koji vam donosi 25 Eura. Znači pošaljete mi mail, ili ostavite u komentarima vašu email adresu , ja vam pošaljem refferal ili pozivnicu na mail preko kojeg otvorite vaš račun. To donosi Bonus od 25 Eura i vama i meni. To je veoma dobar razlog da otvorite račun baš u ovoj kladionici.


Bet365 Referal koji donosi 25 Eura

       Ono što je još veoma bitno je da taj bonus ne utiče na vaš bonus na prvu uplatu. Kao što vidite na slici ispod bonus za prvu uplatu je 100% u vrijednosti do 50 Eura. Tako da je najbolje da za prvi put uplatite 50 Eura na kojh će te dobiti još 50 Eura bonusa + 25 Eura od referala , što je na kraju cifra od 125 Eura za klađenje. Naravno vi možete i uplatiti 10 Eura i dobijate 10 Bonusa, ili 20 dobijate 20 Bonusa , koliko god vi želite, ali s obzirom da je to samo na prvu uplatu trebali bi iskoristiti i uplatiti što više.

Bet365 Bonus na prvu uplatu 100%

Bet365 Prijava
Bet365 Otvaranje računa
       Nakon što u mailu dobijete poziv i kod koji trebate ukucati prilikom prijave ostaje još samo da popunite sve podatke i započnete korištenje vašeg kladioničarskog računa. Pitanja imate na slikama ispod, veoma jednostavan je čitav proces tako da nema komplikacija prilikom otvaranja računa. U dnu ukucate kod koji ste dobili i to je to dobićete potvrdu na mail da ste se prijavili na bet 365. Nakon toga morate izvršiti potvrdu samo da ste vi korisnik računa. Imate dvije varijante koje su najbrže i najsigurnije. Prva je da ukucate broj pasoša ako ga imate, a druga je da vam pošalju kod poštom pa da ga vi onda ukucate. Potvrda pasošom je trenutna, a poštu dobijete za nekih 3-5 dana.

       Nakon toga izvršite deposit na račun, najednostavnije vam je putem kreditne kartice a imate i drugih opcija , kao putem računa , skrill-a ( bivsi moneybookers), čekova i još mnogo drugih da proberete koji vam najviše odgovara. Najjednostavnije i najbrže vam je preko kartice ili preko Skrill-a ako imate račun. Nakon što izvršite depozit i dobijete svoje bonuse možete početi sa igrama. Uvijek možete imati aktivan samo jedan bonus, ako aktivirate drugi ovaj vam se poništava. Znači koristitite jedan dok ne prokockate taj bonus , kada završite sa njim onda aktivirate drugi. Da bi podigli dobitak s bonusom morate okrenuti bonus 3 puta. To se vrlo brzo ispuni uz redovno klađenje ili uživo klađenje na sigurno na veće iznose samo kako bi postigli uslov ( stavite 20 eura na 1 kada domaćin vodi 3-0 ).

        Na idućim slikama možete vidjeti ponudu , sportove na koje se možete kladiti te kako izgleda stranica. S lijeve strane su vam svi sportovi u ponudi a u sredini utakmice koje su već počele i na koje se možete kladiti uživo.

Bet365 Kladjenje uživo
    
        Sve utakmice su pokrivene uživo, neke imate video prenose u malom prozoru, neke audio i statistiku utakmice, kao i sve ostalo što vam je na raspolaganju dok se kladite. Utakmicu koju pratite i na koju se kladite, ukoliko ima prenos uživo možete je pratiti u malom prozoru kao na slici ispod. Ukoliko nema video, onda u istom prozoru bude statistika prikazana na terenu a na nekim utakmicama i audio prenos. Uživajte u klađenju i ako bude kakvih sigurica javite.


Bet365 kladjenje uživo uz prenos

Bet365 Ponuda i Kvote