Bet-Live.ba

Bet-Live.ba
         Nastavljamo ukratko sa predstavljanjem naših domaćih kladionica. U većini slučajeva biramo onu koja nam najviše odgovara i koja nam je najbliža, tako reći navikli smo na nju. Već kad je u pitanju internet klađenje tada gledamo kvalitet ponude, kvota i bonusa. Što se tiče Bet-Live-a je jedna od starijih poslovnica , a poslovnicu broj 1. otvorili su u Novom Travniku a danas već broje 400 poslovnica širom države. Kako kažu na svojoj stranici iako nismo Englezi i nemamo njihovu “urođenu kulturu klađenja”… a i Englezi izmisliše sve to, ipak korisnici naših usluga jako dobro poznaju ‘teren’ na kojem se nalaze i redovito se vraćaju u kladionice “BET-LIVE”.

Bet-Live.ba - kladjenje uzivo


Bet-Live.ba - app
         Ponuda prati vašu potražnju i sve što želimo je neraskidiva veza na toj relaciji. Zato kladionice i nisu poput engleskih u kojima se za dogovoreni koeficijent možete, primjerice, kladiti na to je li Elvis Presley živ ili hoćete li u sljedećih deset godina na cesti sresti Maradonu. Kod nas se ljudi klade na sportske rezultate, na stvarnost i mogućnost, a ne na fikcije i iluzionističke ideje, iako bi i to bilo super. Sportsko klađenje je igra na sreću u kojoj igrač pogađa ishode raznih sportskih natjecanja. Uz pojedine ishode svakog događaja dani su tečajevi prema kojima se određuje mogući dobitak za odigrani ulog. Ako igrač ispravno prognozira ishod nekog događaja, ostvaruje određeni dobitak. U suprotnome, igrač gubi uloženi novac.

        Na stranici imate mogućnost da se prijavite za usluge internet kladjenja a to isto možete uraditi i u poslovnicama Bet-Live. Imate mogućnost da pratite ih preko facebooka , da pratite novosti kao i ponude i rezultate. Kao i u ostalim kladionicama na stranici imate u ponudi sportsko klađenje. virtualne igre, lotto igre kao i još neke igre u ponudi.

Bet-Live.ba - teletekst
        Jedna od novina je i klađenje putem SMS-a ,  tako da možete odograti svoj listić iz svoje kuće, kafića, na putu, u tramvaju ili sa bilo koje lokacije kada vam klađenje padne napamet. Bet-live ima i svoju aplikaciju za smartphone tako da je i to jedna dodatna zanimacija. Samo još jedan način da nam uzmu još više para ali ipak kvalitetna funkcija.

        Imate mogućnost praćenja rezultata, teletekst, statističke podatke za klađenje kao i sedmične biltene za klađenje. Manje više sve naše kladionice pružaju slične usluge i ponuda svojim korisnicima uz neke minimalne razlike. Uglavnom na vama je da odaberete svog favorita , pogledate stranicu , ponudu , i odlučite se za svoju kladionicu.

Bet-Live.ba - okušajte sreću