Maxbet.ba

MaxBet

        Sada za one koji još uvijek nisu otkrili čari online klađenja ukratko će mo predstaviti naše lokalne kladionice i neke osnovne informacije o njima. Jedna od novijih na tržištu je i Maxbet. Registracija naloga se  vrši u najbližoj poslovnici MaxBet-a u BiH, spisak poslovnica pogledajte na: http://www.maxbet.ba/uplatna-mjesta/ . Kladionica nudi i avansno klađenje tako da će te ipak moći igrati i online ukoliko to želite. Radno vrijeme avansnog klađenja za uplatu tiketa je od 00-24h, što je kao i u online kladionicama. Radno vrijeme poslovnica za uplatu i isplatu avansa je svaki dan od 09 do 23h.

MaxBet Online kladjenje
        Kako bi otvorili račun u Maxbet kladionici potrebno je da kod sebe imate ličnu kartu. Kad dođete u kladionicu na uplatnom mjestu dobićete registracionu formu koju je potrebno popuniti i predati operateru uz ličnu kartu. Nakon toga Vaši podaci će biti unijeti u sistem. Na Vašu email adresu dobićete poruku o registraciji. Na uplatnom mijestu dobićete karticu na kojoj se nalazi upisan ID broj Vašeg naloga, prilikom uplate i isplate depozita dovoljno je da upamtite broj naloga i prenesete ga našim operaterima, tako ubrzavamo proces uplate i isplate avansnih sredstava. Drugi način je da Vas operater pronađe u sistemu po Vašoj email adresi koja je ujedno u korisničko ime. Minimalna uplata depozita je 1 KM, minimalna uplata po tiketu je 1 KM , max isplata po tiketu je 50 000 KM, minimalna isplata avansa je 5 KM.

       Što se tiče isplata u dijelu sajta /moj profil/ izaberite /isplata/, unesite sumu željene isplate i potvrdite na /ok/ , program će generisati PIN kod isplate, zapamtite PIN kod (upišite) i uz ID broj Vašeg naloga prenesite operateru u Vašoj matičnoj poslovnici (poslovnica registracije naloga). Podizanje sredstava je samo uz lično prisustvo uz obaveznu provjeru lične karte (sve u cilju Vaše zaštite). Isplate do iznosa 500 KM. podižete odmah u Vašoj matičnoj poslovnici. Isplate preko 500 KM nakon isteka 24h od kreiranja zahtjeva. Obrada dobitnih tiketa na avansnom klađenju je veoma brza, za top lige, I (prve) lige rezultati će biti obrađeni nakon isteka 5-10min. od službeno proglašenih rezultata, za II (druge) lige, rezultati i verifikacija mogu da kasne u obradi od 10-30min., za III (treće) lige i niže lige, potvrda rezultata može da kasni i do 5h nakon isteka regularnog toka meča.

         Maxbet nudi i određene bonuse kao što su Happy Day – Petak je sretni dan! Uplate listića petkom, na već postojeće bonuse, ostvarujete Extra dodatnih 10% bonusa!  Happy Hours – Svakim danom od 09h do 11h i od 21h do 23h, na već postojeće bonuse, ostvarujete Extra dodatnih 10% bonusa! Samo u MaxBet kladionicama imate mogućnost da ostvarite bonus na svaku uplatu od 5%, kao i da, ukoliko ste promašili jedan par, a pogodili određenu kvotu – takve tikete ne bacajte jer ste u MaxBet-u ostvarili dobitak.

        Ono što Vas još čeka u MaxBet kladionicama je opcija “Cash Back” s parolom “Ne bacajte tikete”! Naime, ukoliko ste promašili jedan par na tiketu, a pogodili kvotu 25 ili veću, vraća se uplaćen iznos. Za pogođenu kvotu 50 ili više, vraća se dupla uplata, za 100 + pogođenu kvotu vraća se 5 puta veći iznos od uplate, dok se za pogođenu kvotu veću od 500, na tiketu s jednim promašenim tipom dobija 10 puta veći iznos uplate.



MaxBet - gubitak je dobitak Cash Back

        Za bonus od 5% na svaku uplatu (uz uslov minimum 3 meča na tiketu, a ne vrijedi za singlove), potrebno je registrovati se na uplatnom mjestu nakon čega ćete dobiti karticu s ID brojem. Prilikom odigravanja tiketa dovoljno je operateru reći ID broj kartice i od svake uplate (uz naveden uslov) će na karticu stići 5% od uplate. To znači, ukoliko ste odigrali 4 ili 5 parova možete ostvariti bonus od 5% na uplatu, ili ako je odigrano 6 ili više parova s kvotom 1.30 ili većom, pruža Vam se mogućnost izbora između 2 ponuđena bonusa i to:

1. Bonus 5% na uplatu – potrebno je priložiti operateru Vaš ID broj kartice koji će se vezati za uplatu i dobićete 5% od vrijednosti uplate akumulirano na Vašem računu u kladionici i možete odigrate tiket sa prikupljenim sredstvima kada Vi to želite, ili
2. bonus na broj odigranih parova 6% -20% na temelju odigranog broja mečeva (za 6 mečeva 6%, za sedam mečeva 7%, …, za 20 mečeva 20%). napomena: jedan bonus isključuje drugi.

MaxBet Bonusi
MaxBet Bonus Kartica

         Također u Sarajevu je otvoren Casino i kladionica MaxBeta u Holiday Inn-u, koji u svom sastavu ima restoran i veliki Lounge Bar. U sklopu Casina, nalazi se i najveća kladionica u regionu sa preko stotinu sjedećih mjesta u kojoj će se preko video projektora moći gledati prenosi svih najaktuelnijih evropskih utakmica.